Ik had even geen healthy inspiratie, maar gelukkig kan mijn zusje ook lekker koken. Vandaag krijgen jullie dus een familiegerechtje.
Wat heb je nodig voor 2 personen?
2 pitabroodjes - 1 schaaltje tivall groenteballetjes - 1/2 knolselderij - 1 winterpeen - 1 rode paprika - witte wijnazijn - verse bieslook - gedroogde kruiden als basilicum/oregano/tijm etc. - zout en peper
Stap 2 : Doe alles op de ovenschaal en besprenkel met witte wijnazijn (ongeveer 2 eetlepels) en met gedroogde kruiden en zout naar keuze. Rooster de groenten in het midden van de oven ongeveer 30 minuutjes en schep af en toe om.
Stap 3 : Snijd en was ondertussen de bieslook en roer door de yoghurt, bestrooi met een beetje peper totdat hij goed op smaak is. De yoghurt is dadelijk een fris accent.
Stap 4 : In de laatste 5 minuten leg je de pitabroodjes en balletjes bovenop de groenten zodat ze nog even mee kunnen bakken. Mijn zusje en ik moesten afwassen dus we wilden afwas besparen haha.
Stap 5 : Haal alles uit de oven en leg het voor een optimaal resultaat op deze manier op je bord :
Liefs, Leidse meisjes
Geen opmerkingen:
Een reactie posten