maandag 20 juni 2016

Review: de leukste foodblogs

Heey!

Vandaag een 'internet' review, wij volgen natuurlijk ook andere foodblogs en een van de Leidse meisjes heeft hier een favorietenlijstje van. Dit lijstje wisselt om de zoveel tijd en dit is het eerste deel van mijn lijst! Dit zijn (een paar van de) blogs waar inspiratie op wordt gedaan of lekker doorheen wordt gescrold. De blogs staan niet op volgorde van favoriet, nummer 1 vinden we net zo leuk als nummer 4.

1. gewoonwateenstudentjesavondseet van Leonie ter Veld. http://gewoonwateenstudentjesavondseet.nl/
Hoe kan het ook anders dan dat deze blog in ons rijtje staat, Leonie deelt al 4,5 jaar haar eten met de rest van Nederland en ik wacht elke keer met smacht op haar nieuwe recepten en ervaringen. Leonie deelt ook (bijna) dagelijks iets wat haar onder andere meer dan 10.000 lezers per dag oplevert en haar eigen boek. Deel 2 is in de maak!

2. francescakookt
http://www.francescakookt.nl/
Pure en smaakvolle recepten op een no-nonsense blog. Francesca schrijft ook veel recepten die geschikt zijn voor ouders met jonge kinderen op ze bekend te maken met diverse smaken en producten. Ook de foto's van haar recepten zijn prachtig! Zoals deze    >>>

3. josephinekookt
http://josephinekookt.com/
Josephine is de runner-up van Masterchef 2016 en deelt dan ook haar prachtige creaties tijdens dit programma inclusief recept op haar blog, zo kan jij je ook een klein beetje een professionele chef voelen door haar recepten na te maken.

4.ilovehealth van Daisy
www.ilovehealth.nl
Daisy plaatst voornamelijk lekkere en gezonde recepten die passen bij een gebalanceerde levensstijl. Alleen al de prachtige en kleurrijke foto's laten je watertanden. Ze heeft een motto van 80% gezond en 20% gezondigen.

p.s. Er is ook een Ilovehealth-kookboek!

Wat zijn jullie lievelingsblogs?

Liefs, Leidse meisjesGeen opmerkingen:

Een reactie posten