zaterdag 13 augustus 2016

Around the world : verse pasta met een groentesaus

Heey!

Het is al een tijdje geleden dat ik een pastarecept met jullie gedeeld heb, dus ik vond het wel weer eens tijd worden. Dit is verse pasta van de AH, wat mijn favoriete pasta is. Papa had voor 9 man verse pasta meegenomen, dus de hoeveelheid pasta kan je halveren als je familie niet zoveel eet.

Je hebt nodig voor 4 personen :
- 3 bakken verse pasta (wij hadden 1 met walnoot, 1 vierkazen en 1 de oranje variant met kaas en tomaat) - 1 grote wortel - 1 courgette - 2 bakjes mascarponesaus (ook van het verse pasta assortiment) 1 bakje champignons -2 uien - 2 puntpaprika's - peper en zout - beetje rucola

Stap 1 : Snipper de ui en fruit aan in een diepe pan. Snijd intussen de champignons in plakjes en bak ze mee met de uien.
Stap 2 : Snijd alle andere groentes in plakjes/blokjes en doe dit bij het champignon- en uienmengsel. Bestrooi met peper en wat zout.
Stap 3 : Zet alvast een grote pan met water op voor de pasta.
Stap 4 : Doe de mascarponesaus bij de groenten en doe een deksel op de pan, laat 5 minuutjes staan voordat je de pasta in de andere pan kookt.
Stap 5 : Giet na de aangegeven tijd op de verpakking (ik dacht 6 minuten) de pasta af en doe deze bij de groentesaus.
Stap 6 : Dien op met een beetje rucola.


Smakelijk!

Liefs, Leidse meisjes

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen