donderdag 19 mei 2016

Lunch : omelet met spinazie en tomaatjes

Heey lieve lezers,

Ik heb weer een erg lekker (en gezond) lunchrecept voor jullie. Ik heb dit gerechtje met wat restjes van de dag ervoor gemaakt, want omeletten zijn ideaal om je leftovers in te verwerken.


Voor 1 persoon heb je nodig :
1 ei - 1 handje spinazie - 4/5 kleine tomaatjes - een snufje knoflookpoeder of een halve knoflookteen - 1 snufje (zee)zout

Stap 1 : Als je gebruik maakt van een half teentje knoflook snijd je deze fijn en doe je het in de pan (met hete olie/bakproduct of course) met de spinazie, als je knoflookpoeder gebruikt gooi je gewoon de spinazie in een pan met olie.
Stap 2 : Als je spinazie is geslonken roer je het ei er doorheen en maak je in het midden van de pan een soort spinazie-ei-eiland. Strooi nu wat zout en knoflookpoeder eroverheen en leg de tomaatjes in stukjes over de omelet heen. Laat nog even goed doorbakken en draai hem naar wens nog even om.

Geniet ervan!

Liefs,
Leidse meisjes

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen